בדיקת הריון חיובית ומחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/04/2018 | 00:23 | מאת: נטלי

שלום וברכה.שאלתי היא כזאת המחזור האחרון שלי היה ב5.3.18 ובעלי ואני קיימנו יחסי מין לא מוגנים בתאריך 22.4.18. ב7.4.18 חשדתי בהריון וביצעתי בדיקת הריון שיצאה עם קו שני חלש ,לאחר יומיים חזרתי על הבדיקה בשנית כדי לוודא והיא יצאה חיובית עם פס שני ברור. ב12.4.18 על אף הבדיקות החיוביות קיבלתי מחזור רגיל כאשר לאורך החודש וגם עכשיו יש לי בחילות. שאלתי היא הייתכן ששתי בדיקות הריון טועות? למה הן יצאו חיוביות וקיבלתי מחזור רגיל בכל זאת

שלום ככל הנראה לא מדובר במחזור אלא דמום בהריון כדאי לבצע בדיקת דם להריון ולפנות לרופא

17/04/2018 | 11:16 | מאת: נטלי

ביצעתי בדיקה נוספת ועכשיו יצא שלילי זה מאוד מוזר לי אני אמא ל2 ילדים ומעולם לא קרה לי שבדיקה הריון ביתית טעתה

מנהל פורום רפואת נשים