המשך חפיסת גלולות בלי הפסקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2018 | 20:21 | מאת: נעה

שלום, קודם כל חג שמח :) אני בת 25 לוקחת גלולות מליאן כבר קרוב ל5 שנים. בין החפיסה הקודמת לחפיסה הנוכחית לא עשיתי הפסקה של שבוע והמשכתי ישר את החפיסה הבאה. כרגע אני באמצע החפיסה השנייה ובשבוע האחרון מרגישה גודש בחזה ולפעמים טיפה לחץ. יכול להיות שהסיבה לזה היא ההמשך הישיר של חבילה נוספת בלי הפסקה? האם כדאי לי לקבוע תור לרופא לבדיקה?

שלום וחג שמח בהחלט יתכן שזה בגלל חיבור החפיסות אם זה לא יחלוף לאחר הוסת שתקבלי בסוף החפיסה כדאי לפנות לרופא

מנהל פורום רפואת נשים