ציסטות קטנות בשדיים וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/03/2018 | 15:11 | מאת: נועה

שלום! בת 23 רציתי לקחת גלולות למניעת הריון(פעם ראשונה) עשיתי צילום אולטראסאונד שד(אחרי שהרגשתי גוש בשדיים), בתשובה שקיבלתי נראה ציסטות קטנות מלאות בנוזל (ממצא שפיר). השאלה היא: האם יש קשר בין הגלולות לבין הציסטות? מה יקרה אם אני יקח גלולות האם זה מזיק לגוף או לא ישפיע? חשוב לי לקחת את הגלולות! תודה מראש

שלום את יכולה לקחת גלולות לפי מה שתארת כמובן שיש להתיעץ גם עם הרופא המטפל שמכיר אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך

מנהל פורום רפואת נשים