היעדר וסת לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/03/2018 | 09:45 | מאת: אנה

שלום וברכה, לפני 7.5 שבועות עברתי הפלה בציטוטק לאחר שהעובר לא פיתח דופק. בביקורת שהיה שבוע וחצי לאחר ההפלה נאמר שלא נשארו שאריות (אך לא אמרו ולא ידעתי לשאול לגבי עובי רירית). לפני 3 שבועות הייתי אצל הרופאת נשים שאמרה שלפי עובי הרירית(8ס"מ) אני אמורה לקבל מחזור בעוד כשבועיים ונתנה לי הפנייה לUS לבדיקת שאריות אחרי קבלת המחזור. כרגע עברו כבר 3 שבועות וטרם קבלתי מחזור. גם בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית. מה יכולות להיות הסיבות לכך שאין מחזור? הרופאה שלי לצערי לא עובדת עד שבוע הבא וזה מאוד מטריד אותי. תודה מראש על התייחסותך!

שלום ככל הנראה שינוי הורמונלי כדאי לחכות עוד שבוע ולבצע בדיקת הריון חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים