שאלה בנושא קונדילומה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/03/2018 | 22:29 | מאת: שיראל

שלום רב דר לפני כשנה לערך היה לי גרד ביצעתי פאפ לא יצא תקין לאחר מכן קולונוסקופיה בצוואר הרחם פעמיים יצא תקין הרופא הבחין שיש קונדילומה לקח ביופסיה יצא תקין נצן משחה ושם זה נגמר לא בדקתי אם נעלם או לא כעת שוב גרד הבחנתי בקונדילומה האם אומר שיש וירוס האם קונדילומה הופכת סרטנית ממש מודאגת תודה על המענה

שלום כדאי לפנות לרופא לבצע פפ וקולפוסקופיה קו גילומה היא. חוטי לעירוב הפפילומה אך נדיר מאד שגורמת לשינויים בצואר

מנהל פורום רפואת נשים