קרע בנרתיק/קריעת קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/03/2018 | 22:29 | מאת: מוראל

שלום רב ,אשמח אם תוכלו לעזור לי ,מקווה שהשאלה שלי תהי ברורה ,עד לפני כמה ימים יצאתי עם גבר והגענו למצב בו שנינו היינו ערומים בפעם הראשונה בחיי ,ביקשתי מימנו לא לחדור אבל הוא חדר ניראלי שהוא לא הכניס את כל איבר מינו ,הוא ספר חמש שניות שהוא בפנים ( הוא לא גמר בפנים ולא זז ) אחרי שצרחתי עליו שיצא הוא יצא ואז צרחתי ככשהוא יצא ממש כאב לי ,לאחר מכן ראיתי על הרגל שלי מעט דם ,אחרי שהגעתי הביתה ניכנסתי לשירותים והיה לי דם על הנייר ,לקחתי מראה והסתכלתי על האזור באזור היה הרבה דם וחתך לאורך כל הנרתיק וחתך בצידו התחתון של הנרתיק מאז עברו יומים בערך ועדיין יש חתך באזור ודם ולאחר שתן כשאני מנגבת יש לי מעט דם על הנייר ,אני מניחה שאני כבר לא בתולה ,אבל יכול להיות שמדובר בכלל בקרע בנרתיק ולא בקירעה של קרום הבתולין? אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה באקדם כי אני ממש בלחץ מי זה ,תודה מראש

שלום על מנת שיהיה קרע בנרתיק יש לעבור קודם את קרום הבתולין ולפי התאור שלך של הסיטואציה לא נראה לי שזה אפשרי בכל מקרה רק בבדיקה ניתן לדעת

11/03/2018 | 12:35 | מאת: מוראל

קודם כל תודה על התשובה ,לא הבנתי כתבת " לפי תיאור הסיטואציה זה לא ניראה לי אפשרי " מה לא ניראה אפשרי ? ולמה יש לי דם באזור ,יש לי דם באזור עד עכשיו ?

מנהל פורום רפואת נשים