הפרשות חומות במקום מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/03/2018 | 15:48 | מאת: טל

שלום, בת 25 מעולם לא היה הריון ולפני כשלושה חודשים הפסקתי ליטול גלולות לאחר 5 שנים. מאז קיבלתי פעמיים מחזור סדיר. השבוע הופיעו הפרשות חומות (יחסית הרבה) והייתי בטוחה שזה תחילתו של מחזור אבל אחרי יומיים כמות ההפרשות פחתה באופן משמעותי. מה יכולה להיות הסיבה יכול להיות שבמחזור לא יגיע החודש? קצת מודאגת כי ראיתי שזהו אחד הסימנים להריון אך כבר קיבלתי מחזור ובנוסף מציינת שלא קיימתי יחסי מין כחצי שנה

שלום אם לא קיימת יחסים חצי שנה ברור שזה לא הריון ככל הנראה שינויים הורמונליים כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים