ציסטה בשחלה - כיצד להסירה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2018 | 13:44 | מאת: חיה

אני בת 20 רופא הנשים גילה ציסטה בגודל 46 מ"מ. חכיתי עד לאחר המחזור אך עדיין הציסטה לא יצאה. הוצלץ לי לקחת גלולות. אך לי ידוע על נתוח להסרתה. מהי הדרך המקובלת להוצאת ציסטה? האם היא מפריעה לי להכנס להריון?

שלום לא תמיד מומלץ או צריך לכרות את הציסטה בניתוח אין דרך אחרת להסירה פרט לניתוח אין קשר להריון

14/02/2018 | 09:50 | מאת: חיה

כהמשך לתשובתך, אבקש לדעת ברשותך, האם לא לקחת את הגלולות להוצאת הציסטה מן השחלה? לחכות? כמה זמן? תודה מיוחדת על תשובתך ועזרתך אני דואגת מאוד

מנהל פורום רפואת נשים