דימום 16 ימים לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/02/2018 | 21:52 | מאת: גלי

היי בגיל 30, לא נוטלת גלולות כבר שנתיים עם מחזור סדיר בין 26-31 ימים ( מבצעת שטיפות עם חומץ למנוע דלקות) פתאום אני מגלה דימום כמו מחזור- אדום ועברו רק 16 ימים. לפי החישוב שלי, אני מבייצת ואני נמצאת בתקופה לחוצה כבר כ- 3 חודשים אך המחזור שלי היה תקין עד עכשיו. (לא פעילה מינית חודשיים וקיבלתי 2 מחזורים מאז) האם אני צריכה לחשוש או שזה יכול להיות חד פעמי וחולף?

שלום בהחלט יתכן משהו חד פעמי ללא משמעות אם זה חוזר - כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים