ציסטה בשחלה........:(

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/02/2018 | 15:56 | מאת: דיקלה

שלום במשך 6 שנים יש לי ציסטה בשחלה בגודל 82*43 ממ, בתוכה מבנה צלול, מודגמת מחיצה עדינה בחלל הציסטה כ2 ממ קוטרה וללא זרימות על פניה. לא הופקו זרימות בחלל הציסטה, זרימות דלות בהיקף הציסטה שלא ניתנות למדידה. ללא פפילציות בגודל 77*41 ממ. (הציסטה גדלה ב 4 ממ יחסית לשנה שעברה). אין לי רצון בהריון ואין לי כאבים כלל, אני רק מפחדת מאיזשהו תסביך האם עלי לעשות ניתוח או להשאיר? תודה

שלום קשה לתת יעוץ כזה בלי להכיר אותך ( אפילו את גילך לא כתבת ) על פניו ובאופן עקרוני ציסטה כמו שתארת שנשארת כל כך הרבה זמן - יש לנתח

08/02/2018 | 12:53 | מאת: דיקלה

תודה... סליחה, אני בת 36

מנהל פורום רפואת נשים