קבלת מחזור לפני הזמן שלא פוסק.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/02/2018 | 09:11 | מאת: אור

שלום, אני בת 31 לא לוקחת אמצעי מניעה. הקדים לי המחזור ב8 ימים, לא היו כאבים כמו תמיד אבל הדימום היה מוגבר מהרגיל. כעת אני ביום השביעי מתחילת המחזור והוא עדין לא פסק אלה רק הופחת (בדרך כלל ביום השביעי אני נקייה לחלוטין). מזה יכול להיות?.. אודה למענה.

שלום יתכן שינוי במאזן ההורמונלי כדאי לבצע בדיקת הריון ולפנות לבדיקה

05/02/2018 | 18:35 | מאת: אור

תודה על המענה. עשיתי בדיקת הריון (שתן) יצא שלילי. בנוסף עשיתי אולטסאונד נמצא בשחלה הימנית ציסטי עם הדים 25 מ"מ-ציסטה דמית. אין לא רוצה לקחת גלולות מכיוון שאני מנסה להיכנס להריון. אמרו לי לחזור עוד חודש וחצי לאולטרסאונד נוסף. כעת הדימום הופחת אך עדין ממשיך זה היום 9 כבר.. האם אצטרך לחזור לרופא במידה ולא יפסיק ותוך כמה זמן? אודה למענה.

מנהל פורום רפואת נשים