גופיף צהוב בשחלה שמאלית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/02/2018 | 12:07 | מאת: מורן

היי דוקטור, אתמול הייתי במיון נשים בגלל שהיה לי מחזור כביכול 3 ימים (כמו בכל חודש) ואז שהוא פסק היה רק בניגוב בנרתיק דימום לא על הפד.עשו לי שתן הריון יצא שלילי בבדיקה וגינלית היה לי רירית רחם 2.5 מ"מ וגופיף צהוב 23 מ"מ שחלה שמאלית.הלכתי היום לעשות שוב בדיקת דם לשלול הריון מחכה לתוצאות. אני כתבתי לך אתמול בפורום שב 12.1 קיימתי יחסים לא מוגנים לא היתה גמירה בפנים ומאז שבועיים וחצי אני עושה רק בדיקות שכל הזמן ברוך השם יוצאות שליליות. השאלה שלי היא למה הגופיף לא יצא בזמן המחזור?הוא נצפה יומיים אחריי המחזור בבדיקה הוגינאלית. ומזה גופיף צהוב. אני מקווה מאוד שזה לא הריון. פחד היסטרי. תודה לעזרתך אודה

01/02/2018 | 17:37 | מאת: מורן

עשיתי היום בתאריך 1.2.18 בדיקת דם והיא יצאה שלילי פשוט עדיין יש לי שאני מכניסה את הנייר לנרתיק מעט חום אדום כזה. אני רק אציין שהיום זה חודש בדיוק מהמחזור הקודם ו 21 יום מעת קיום היחסים 2 בדיקות דם 4 שתן 1 סטיק של סופר פארם 3 אולטרסאונד.

שלום זה ממצא תקין ונורמלי. את לא בהריון

מנהל פורום רפואת נשים