היפרדות שלייה /קרומים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/01/2018 | 20:11 | מאת: לירי

20התחיל דימום בעת.מתן שתן ולאחר מכן זרימה יחסית.קלה של דם בתחתונית עליתי לבית חולים שם נצפתה היפרדות קטנה של השיליה או קרומים לא ידעו לומר מה בדיוק. הדימום נקרש ולאחר יומים של הפרשות חומות התחתונית נקייה. אני לחוצה מאוד להמשך ההריון ורציתי לדעת מה הסיכוי שההריון יחזיק לפי סטיסטיקה כמובן,האם קיימת סכנה ממשית ומיידית לעובר ולי? תודה על תשובתך

שלום ברוב המקרים זה מסתדר עם גדילת ההריון אבל יש סכון קצת יותר גבוה להפלה

מנהל פורום רפואת נשים