צוואר רחם דינמי.........

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/01/2018 | 10:21 | מאת: בתאל

שלום, אני נמצאת בשבוע 25 להריון..לפני כשבוע וחצי עשיתי סקירה מאוחרת וראו שאורך צוואר הרחם שלי נע בין 25 ל 29 מ"מ..היום הייתי אצל הרופאה והיא בדקה ואמרה שהוא התארך ל39..מיום חמישי יש לי כאבי גב תחתון ובטן תחתונה שבאים והולכים ואני מפחדת שמדובר בצירונים..הרופאה נתנה לי מחלה של שבוע ואמרה שאם ממשיכים הכאבים ללכת לעשות מוניטור. השאלה שלי..איך יכול להיות שהצוואר התארך בקיצוניות כזו בשבוע וחצי? האם הוא יכול גם להתקצר בקיצוניות? הרופאה אמרה לי שיכול להיות שבמהלך הסקירה הייתה לי פעילות רחמית...האם הכוונה לצירים? אני צריכה להיות מודאגת מהשינויים האלה באורך הצוואר ומהכאבי מחזור שאני מרגישה בימים האחרונים או שזה דבר נורמלי? תודה!

שלום אני לא חושב שיש סיבה להיות מודאגת אבל אם את מרגישה כאבים יש לפנות למוקד או למיון

מנהל פורום רפואת נשים