שאלה בנושא גלולות יאז פלוס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/01/2018 | 18:27 | מאת: עדן

התחלתי לקחת גלולות של "יאז פלוס" שהחבילה כוללת 28 כדורים ש4 מתוכם הם כדורי דמה. סיימתי חבילה אחת ביום שישי הזה ב-19 וביום שבת הייתי צריכה להתחיל לקחת חבילה חדשה אבל הייתי בטיול ושחכתי את הגלולות. היום חזרתי הביתה ולקחתי גלולה, ואני רוצה להמשיך לקחת גלולות כרגיל. אני צריכה לפצות על הימים שפיספסתי? או להתחיל ביום מסויים , או בכלל לזרוק את הכדורים שפיספסתי בחבילה?? אשמח למענה דחוף!❤

שלום כדאי להמשיך כרגיל כל יום גלולה אחת אבל את לא מוגנת כל החודש ולכן כדאי להשתמש באמצעי נוסף כמו קונדום

מנהל פורום רפואת נשים