בדיקת קולפוסקופיה שמתקיימת ביום א = שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/01/2018 | 11:07 | מאת: רז

שלום רב בחודש 11 היתה לי דלקת והיא טופלה, ביצעתי בדיקת פאפ ואין ממאירות ביום א יש לי בדיקת קולפוסקופיה יש לי דקירות מידי פעם בבטן התחתונה שחלה ימין ושחלה שמאל מיד לאחר המחזור- יומיים לאחר מכן ומפסיק- 14/12 מחזור 8/1 מחזור המחזור שלי 7 ימים כך במשך שנים, מקבלתו.. ביצעתי גרידה בגיל 17 ומאז הכל תקין בנוסף לדקירות שהיו לי, היה לי שלשלום כאבי בטן למשך דקה, בטן תחתונה אתמול בלילה ועד עכשיו 11:00 יש לי מין בועות בבטן שהולכות וחוזרות ללא כאבים הייתי היום ב9:15 בבוקר אצל רופא נשים, ביצעתי בדיקה, הכל יצא תקין חשוב לי לציין שלפני חודשיים ביצעתי בדיקת דם מורחבת והכל תקין בנוסף בחודש 9 לשנה 17 לקחתי פוסטינור.. והיו לי דימומים חזקים וכאבים ביום א הקרוב אני ניגשת לקולפוסקופיה בשעות הבוקר המוקדמות- אני חוששת למצבי הבריאותי, ממה כל התסמינים יכולים להופיע? האם הריון חוץ רחמי? אם יש וקרה, ניתן לראות בבדיקה אצל רופא נשים? בריאותי תקינה, משקלי תקין אוכלת מסודר ויציאות תקינות האם זו מערכת העיקול? האם זה הרחם? האם אני צריכה לחשווש? אשמח לתשובה תודה רבה רז

שלום אני לא מבין את התלונות אבל אני מבין שנבדקת אצל רופא נשים והכל היה תקין לכן אין סיבה לדאגה

18/01/2018 | 19:09 | מאת: רז

יש לי בועות אויר בבטן תחתונה וגם כרגע יש לי פעם בכמה ימים דקירות בשחלות לא מצאו דבר האם יש לי ממה לחשוש האם אני צריכה לבצע בדיקות נוספות ומה אתה ממליץ

מנהל פורום רפואת נשים