אמצעים טבעיים למניעת היריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/01/2018 | 11:13 | מאת: בת 21

היי אני שוכבת עם מישהו ולא לוקחת גלולות והוא גם לא שם קונדום. אני לא רוצה לקחת גלולות מהסיבה שהמחזור כבר שנים סדיר אצלי והכל בסדר ואיני רוצה משהו הורמונלי שעשוי לפגוע בזה. חיפשתי לגבי אמצעי מניעה- וראיתי שיש אמצעי מניעה טבעי בשם דייזי (daysy) שלומד להכיר את המחזור ואת הפוריות שלי באמצעות מדידת חום יומיומית, הוא היה נשמע לי ממש פיתרון טוב. האם אתה מכיר אותו? ממליץ? ואם לא אז מה כן? דברים שלא קשורים בהורמונים

שלום אין מחקרים מדעיים מבוססים שבדקו אותו ולכן אני לא יכול להמליץ

מנהל פורום רפואת נשים