PMS שלא נגמר בעקבות בלאגן בוסת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/01/2018 | 18:21 | מאת: דנה

היי, אני בת 22, בחודשיים האחרונים המחזור שלי הפסיק להיות סדיר, כנראה מלחץ (כי כל סיבה אחרת נשללה...) פעם אחת איחר מאוד, אח"כ הקדים מאוד, ויצא שאני במצב PMS כבר מעל חודשיים רצוף, לא כולל איזה ארבעה ימי חסד לא-רצופים שבהם לא כאב לי החזה עם כל תזוזה ולא היו לי מצבי רוח הורמונליים משוגעים. יש בדיקה מסויימת שאני צריכה לעשות כדי לבדוק בלאגן הורמונלי? זה דחוף כי אני לא יכולה לשאת את המצב הזה כל כך הרבה זמן, וזה מאוד פוגע לי בתפקוד ובזוגיות.

שלום אין בדיקה כי מדובר בחוסר שיווי משקל הורמונלי שמושפע מהרבה גורמים אבל כדאי לקחת גלולות שסביר להניח יפתרו את הבעיה

מנהל פורום רפואת נשים