הקדמת המחזור באמצעות גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/12/2017 | 22:24 | מאת: דנה

היי התחלתי חפיסה חדשה של גלולות יאז ובכדור ה4 לקחתי אותו בהפרש של 15 שעות בערך, ומאז קיימתי יחסי מין רק עם קונדום. בעוד כשבןע וחצי אני צריכה לקבל מחזור והייתי רוצה להקדים אותו, אפשר להפסיק את הגלולות שבוע לפני הסוף ולעבור ישר ל4 הלבנות? אם לא, במידה ואני ממשיכה לחבילה הבאה ומדלקת על הגלולות הלבנות על מנת לא לקבל מחזור החודש, אני אהיה מוגנת כבר לקיים יחסי מין ללא קונדום?

שלום אפשר להקדים כמו שאמרת או לדחות כמו שאמרת ואת מוגנת בשיטות שתארת

מנהל פורום רפואת נשים