נוברינג לאחר סרזט- דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/12/2017 | 08:41 | מאת: רוני

אני לוקחת סרזט כבר שנה ושלושה חודשים, ואני רוצה לעבור לנוברינג משום שאני רוצה להפסיק להניק,ובפעם הקודמת היה לי יותר טוב עם הנוברינג..., ביקשתי מהרופאה והיא הביאה לי מירשם אך לא הנחית אותי לגבי זה (כנראה בגלל שהשתמשתי בזה אחרי הלידה הקודמת),שאלתי היא, אם אני מכניסה את הנוברינג ביום שאחרי שאני מפסיקה אם הסרזט אני כבר מוגנת? או שצריך אמצעי מניעה נוסף לשבוע הראשון? אם צריך, האם אפשר להכניס את הנוברינג ולהמשיך עם הסרזט לשבוע במקביל לנוברינג?

שלום את יכולה להפסיק סרזט ומיד לאחר מכן להתחיל נוסה רינג ללא הפסקה. את מוגנת מיד

מנהל פורום רפואת נשים