לקיחת גלולות אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/12/2017 | 14:28 | מאת: דנה

היי, לפני בערך שנה וחצי התחלתי ליטול גלולות יאז, ולאחר מכן עשיתי הפסקה מהגלולות של חודשיים שלושה, ולפני עשרה ימים חזרתי ליטול אותן שוב. הבעיה היא שהתחלתי את החפיסה אחרי המחזור (קראתי בהוראות שאם מתחילים את החפיסה אחרי היום הראשון של המחזור, אין הגנה למשך 7 ימים מיום נטילת הגלולה הראשונה, לעומת הגנה מיידית אם נוטלים ביום קבלת המחזור). עברו עשרה ימים מתחילת החפיסה והשאלה שלי היא האם אני מוגנת כרגע לקיים יחסי מין? למרות שלא התחלתי את הגלולות כמו שצריך?

שלום לדעתי את לא מוגנת עד לסיום החפיסה

31/12/2017 | 20:22 | מאת: דנה

היי, אז כן קיימנו יחסי מין אבל מוגנים (עם קונדום), והיום אחרי כמעט שבוע התחיל לי דימום- אני עדיין באמצע החפיסה.. מה זה אומר??

מנהל פורום רפואת נשים