מעבר מגלולת מליאן לגלולת מינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/12/2017 | 10:52 | מאת: אפי15

אני בת 21. נטלתי 5 חודשים מליאן. היו תופעוץ לואי של שינויים במצב רוח, רגישות יתר ותחושת עצב. הוחלפו לי עי רופא למינס. שכחתי מה הסביר לי : כיצד לעשות את השינוי בסוג הגלולה: האם לעשות 7 ימים נקיים ואז ליטול חפיסה חדשה של הגלולה החדשה ( מינס) או שביום הראשון של המחזור מיד להתחיל ליטול את המינס ( כמו בחודש הראשון שהתחלתי ליטול גלולות)?

שלום ביום ראשון של המחזור להתחיל חפיסה של מינס

18/12/2017 | 09:39 | מאת: אפי15

תודה על המענה דר'. אם כך, מפסיקה ליטול מליאן. ואז במהלך ימי ההפסקה ( בערך ביום השלישי לאח שאני מפסיקה חפיסת מליאן) מקבלת וסת וכך כשמתחיל הדימום אני צריכה להתחיל ליטול את המינס ? הבנתי נכון??

01/01/2018 | 13:29 | מאת: 1510

שלום דר. בהמשך לשאלת מעבר מסוג גלולה מליאן למינס: אני קבלתי הנחייה להתחיל לקחת את המינס מייד עם סיום המליאן . האם זה אומר שלא אקבל מחזור באותו חודש או שלמעשה עליי לסיים חפיסת מליאן, להמתין לקבלת המחזור ואז באותו יום שמתחיל לי הדימום ליטול גלולה ראשונה של המינס. עוד שאלה. לא עשו לי בדיקת קרשיות לפני המינס האם זה הכרחי?

מנהל פורום רפואת נשים