תוצאות בדיקת STD לא תקינות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2017 | 21:54 | מאת: מודאגת מאוד

שלום, אני נורא מוטרדת והתור היחידי שהצלחתי לקבוע לרופא נשים עוד 3 שבועות. בבדיקה שביצעתי כל הערכים היו Not Detected מלבד: UREA.PARVUM-PCR שלידו היה כתוב Detected. למטה בהערות כתוב: CHLAMYDIA TRACH-PCR בנשים עדיף מטוש גניטלי UREA.PARVUM-PCR ‎נשאות בבריאים ‎UREAPLASMA הבנתי שמדובר בחיידק. שאלותיי הן: 1. האם הוא מדבק? האם אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום?- מה המשמעות של כך? 2. האם טיפול נכון יכול להוציא את החיידק מהגוף או שהוא לנצח? 3. מה משמעותו? כיצד יכול להזיק? תודה.

שלום חיידק לא מזיק ויש חילוקי דעות אם בכלל כדאי או צריך לטפל הטפול הוא באנטיביוטיקה מדבק ביחסי מין

30/11/2017 | 10:12 | מאת: מודאגת מאוד

תודה על התגובה. האם האנטיביוטיקה תגרום לסילוק החיידק מהגוף?

30/11/2017 | 10:14 | מאת: מודאגת מאוד

בנוסף- יש לי בן זוג קבוע כבר שנה וחצי. האם גם הוא צריך להיבדק? ( אם מחליטים שלא כדאי לטפל באנטיביוטיקה אז מה המשמעות לכך שהוא יעשה גם את הבדיקה? הרי לא ישתנה דבר ).

מנהל פורום רפואת נשים