דימומים לא סדירים ברוב החודש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/11/2017 | 22:17 | מאת: אדווה

ד"ר קוגלר שלום רב אשמח אם תהיה לך תשובה כל שהי לבעיה שלי או איזה שהי דרך לברר יותר לעומק. שלוש שנים כמעט שאני סובלת מדימומים לא סדירים רוב החודש אם זה לאחר קיום יחסים,בזמן קיום יחסים ,במתן צואה (בעת הלחיצה ),במתן שתן לפעמים על הנייר ולפעמים באסלה .הייתי אצל כמה וכמה רופאים כל בדיקת דם /שתן /הורמון אולטרסאונד ביופסיות פאפ הכל תקין . נתנו לי כל כדור אפשרי לאחרונה גם פרוגילוטון (הפסקתי ) לא מוכנה להמשיך לנסות גלולות או כל טיפול אחר בכל כדור שהו שום דבר לא עוזר ולא עזר. אני ביום יום שלי מוגבלת מאוד כי בכל זמן של דימום זה מלווה בכאבי בטן עזים ובלתי נסבלים ,מבחינת זוגיות עם בן זוגי אני לא יכולה לקיים מערכת יחסים נורמלית .מבחינה נפשית ופיזית אין לי כוחות לזה יותר כל רופא שהייתי עושה בדיקה שיגרתית אומר הכל בסדר תחזרי לביקורת או דוחף כדור חדש והכל לא בסדר אם היה בסדר לא הייתי סובלת מדימומים שלוש שנים סתם! מה זה יכול להיות ?מה עוד לנסות לבדוק? חשוב לי לציין שאני בת 24 ללא הריונות ,הפלות או כל דבר. עשיתי טבלה בחודשיים האחרונים של כל הדימומים שהיו והאם ייתכן שאני מתוך חודש שלם במצתבר שישה ימים ללא דימום או פרשות חומות של דם?והאם ייתכן שאני לא יכולה לקיים יחסים עם בן זוגי מבלי לדמם לו באמצע ?מעבר לזה שאני מהעשירי לחודש עם מחזור עד לפני יומיים שחזר עכשיו? מצטערת על החפירה אני כבר אובדת עצות (אציין שהיה לי בעבר cin 1 ,והבלאגן החל לאחר טיפול בהקפאת הנגע שהיום לא קיים ואומרים לי שזה גם לא קשור)

שלום מצטער אבל אין לי רעיון אחר בשבילך נראה שביצעת את כל הבדיקות ניתן לחזור על כל הבדיקות ואם הכל תקין פשוט לקחת טפול בגלולות לא נראה לי שיש דרך אחרת

מנהל פורום רפואת נשים