שלום ד"ר קוגלר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2015 | 22:08 | מאת: שמשון

חברתי בת 34 סובלת מקנדידה גלברטה, ניסינו הרבה טיפולים ולא עזר לה כלום האם יש אנשים שלעד יסבלו מהבעיה? היא אפילו עשתה צום מים של 30 יום אחרי שכלום לא עזר וזה רק עזר במעט מה הסכנות בפטריה מסוג זה? האם היא תסבול לנצח? בבקשה אל תפנה אותה לעוד רופאים, אנחנו רק רוצים לדעת אם זה משהו שפשוט יש אנשים שסובלים ממנו עד סוף ימיהם או מה

שלום אכן יש אנשים שסובלים ללא תגובה טובה לטפול אפשר לשקול טפול כרוני ממושך בנרות פעם בשבוע או כדורים במנון גבוה

מנהל פורום רפואת נשים