תוצאות בדיקות למחלות מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/11/2017 | 14:58 | מאת: אא

היי, ביקשתי ספציפית מהרופא שלי במכבי בדיקה לאוראפלסמה אורטיקולום כי לבן זוג ששכבתי איתו בצורה מוגנת יצא חיובי. התוצאות שהרופא שלח אותי אליהן חזרו במלואן, הכל חזר שלילי, אבל אין התייחסות ספציפית לאוראפלסמה. עם זאת יש בדיקה בשם GO urine (PCR). האם זה נכלל בפנים? צילום מסך של הבדיקות:https://imgur.com/B81ts2B (משום מה הפורום לא נותן להעלות תמונות) תודה רבה (ידוע לי שבד"כ אין השפעה לחיידק, אך בן זוגי טופל באנטיביוטיקה על מנת להיפטר ממנו, אז אנחנו לא רוצים לגרום להדבקות הדדיות חוזרות)

שלום אכן הבדיקה לא מבוצעת במכבי באופן רוטיני אלא אם יש סמנים

מנהל פורום רפואת נשים