שאלות לגבי בטא אשמח לתשובה תודה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/11/2017 | 19:31 | מאת: גל

היי בטא 17.10 173 בטא 19.10 298 הרופא ביקש לעשות שוב ועשיתי לפי בקשתו ביום 2.11 יצא 792 (אחרי שבועיים היה צריך להיות גבוה פי כמה) אמרו לי לעשות שוב ב 6.11. האם יש סיכוי בכלל? באולטרא סאונד לא ראו עובר ושק הריון מה שכתבו זה ככה Pv צואר סגור רחם גבוה בגודל קשה להשוות הידבקויות של אגן טפולות ללא ממצא דוגלס חופשי. Tvs רחם תקין רירית 11.8 ממ יש פס נוזלי 4 ממ טפולות ללא ממצא חריג ללא נוזל בדוגלס מה כל זה אומר? אציין שאני במשקל עודף רציני. בת 43 וחצי היו הפלות הריון תקין קודם ילדתי לפני שנה וחודשיים בקיסרי פס אורכי גבוה. לכן גם ציין שהרחם גבוהה. ההריונות ספונטניים

שלום ההריון לא תקין יש להמשיך מעקבי ביתא עד לירידה שלו ואיפוס

מנהל פורום רפואת נשים