איחור בווסת האם יש חשש להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/10/2017 | 18:32 | מאת: חן

נטלתי גלולות במשך 6 שנים רצוף . בחודש האחרון הפסקתי לקחת בכדי לראות איך דיקור סיני עוזר לטיפול בבעיית השחלות הפוליציסטיות שיש לי . בו זמנית נטלתי תמצית צמחים סיניים למשך 4 ימים , 2 מזרקים - 3 פעמים ביום . כרגע , המחזור באיחור של 6 ימים (מהזמן שהווסת הייתה צריכה להופיע עם גלולות) . השאלה היא אם יש לי מה לדאוג לגבי הריון . היה קיום יחסי מין לא מוגנים בין היום ה22 ליום ה24 מיום קבלת המחזור האחרון.

שלום תמיד שיש אחור יש סכוי להריון ולכן כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים