דימום אחרי לידה קיסרית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/10/2017 | 07:52 | מאת: גילת

שלום רב, ילדתי ב27.8.17 בניתוח קיסרי. לא מניקה. הדימומים אחרי הלידה פסקו אחרי שבועיים בערך. 5 שבועןת אחרי הלידה נבדקתי אצל רופא נשים והתחלתי ליטול גלולות פמינט מבלי להמתין להופעת הוסת. ביום ה13 לנטילת הגלולות הופיע דימום לא חזק שנמשך כבר 3 ימים. יש לציין כי מאז הלידה לא קיבלתי וסת עדיין. האם הדימום הזה הוא הוסת? ומדוע מופיע באמצע חפיסת הגלולות?

שלום הדמום הוא תופעת לואי רגילה של הגלולות יחלוף קרוב לודאי בחפיסה הבאה

מנהל פורום רפואת נשים