אי קבלת מחזור אחרי לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/10/2017 | 15:16 | מאת: נועה

אני חודשיים ושבוע אחרי לידה שלישית. לא הנקתי בכלל. לאחר הלידה היה דימום 3 שבועות ועוד שבוע הפרשות חומות קלות. מאז ועד היום לא קיבלתי מחזור. לפני שבוע וחצי עשיתי us והרופאה אמרה שהרירית מעובה ולכן המחזור יגיע בקרוב. הוא לא הגיע ומנגד התחילו לי בחילות שאופייניות לבחילות שחוויתי בתחילת ההריונות שלי. טרם קיימתי יחסים מאז הלידה אז לא יכול להיות שאני בהריון. מה הסיבה לכך? כמה זמן אחרי שהרירית מעובה מקבלים מחזור?

שלום הוסת צפוי להגיע כשבועיים שלושה לאחר שנצפתה רירית עבה ( תלוי כמובן כמה עבה)

מנהל פורום רפואת נשים