שחלות פוליציסטיות בזמן גלולות.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/10/2017 | 08:56 | מאת: נטלי

היי, לפני 3 שנים התחלתי לקחת גלולות פלייים. יש לציין שלפני שלקחתי את הגלולות המחזור שלי היה סדיר לחלוטין. אתמול ביקרתי אצל רופא נשים לבדיקה שגרתית והוא אמר שיש לי שחלות פוליציסטיות והוא אמר שהוא איננו מודאג מכיון שאני לוקחת גלולות וזה בגלל זה . השאלה שלי אם אני אפסיק עם הגלולות המחזור שלי יהיה סדיר וזה יעלם? האם זה אכן בגלל הגלולות?

שלום הגלולות לא גורמות לשיחות פוליציסטיות אי אפשר להעריך מה יהיה כשתפסיקו את הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים