מחזור לא סדיר מתמשך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/10/2017 | 00:19 | מאת: אבלין

היי שלום, אני במשך 6 שנים שתיתי גלולות, התחלתי עם מינס המשכתי עם יאז פלוס. והפסקתי בגלל שזה נורא השפיע עליי בחיי היום יום ,התחלתי להיות יותר ריגשית וזה הפריע לי בתיפקוד . סיימתי אותם כמן שצריך .. התחיל המחזור ופשוט לא המשכתי לשתות את החפיסה החדשה . זה היה ב15.8 התחיל לי המחזור.. ועד עכשיו לא קיבלתי ... בדקתי 4 פעמים בדיקת הריון ביתית באופן הכי קפדני שיש בדיוק לפי ההנחיות. (אז אני מניחה שבהריון אני לא.) מה ניתן לעשות בכדי לסדר את המחזור? מה הגורמים שיכולים להשפיע להפסקה כזו גדולה? חשוב אולי לציין שחליתי באנורקסיה לפני ההתחלה עם הגלולות ומחזור לא היה לי כמעט 3 שנים ברציפות. היום אני בריאה בת 21 ומאוד רוצה סדירות. תודה מראש על ההעזרה והצומת לב,יום מקסים.

שלום רב מאד שכיח לראות שהוסת לא מופיע לאחר הפסקת גלולות לעיתים זה לוקח כמה חודשים הדרך היחידה לסדר את המחזור היא לקחת גלולות כדאי לפנות לרופא שינסה להתאים לך גלולה אחרת אם הסדירות בוסת חשובה לל

מנהל פורום רפואת נשים