חישוב ביוץ לאחר הפסקת גלולות בשביל להקלט להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2017 | 08:37 | מאת: חני

שלום, חזרתי לקחתי גלולות יסמין לפני שנה אחרי לידת בני. מחזור אחרון קיבלתי בתאריך בערך ב-14-15/9 לאחר מכן התחלתי חפיסת גלולות חדשה בתאריך 18/9(שבוע לאחר שסיימתי את החפיסה הקודמת) בתאריך 21/9 לקחתי גלולה אחרונה ומאז לא לוקחת יותר במטרה להיקלט להריון בתאריך 26/9 התחיל לי שוב דימום למשך 5-6 ימים (מתארת לעצמי שזה בגלל שהפסקתי גלולות) שאלתי היא: א׳. האם את המחזור הבא אקבל כחודש מתאריך המחזור הראשון או כחודש מהדימום שהיה ב-26/9? ב׳ לפי איזה תאריך לחשב את מועד הביוץ שלי? האם הדימום שהיה בעקבות הפסקת הגלולות נחשב כמחזור ואליו אני מתייחסת בחישוב המחזור הבא ובחישוב הביוץ ?

שלום אי אפשר לדעת מתי יהיה הוסת הבאה ומתי יהיה הביוץ סביר שיהיה חודש מה 26/9 ואז הביוץ יהיה שבועיים אחכ לעיתים קרובות הביוץ והוסת אינם סדירים לאחר הפסקת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים