כאב ברחם לאחר יחסים.....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2017 | 13:53 | מאת: מורן

שלום ד״ר אני נמצאת חודשיים אחרי לידה, עברתי בדיקת רופא שאמר שהכל תקין. שלשום חזרתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה מאז הלידה ומאז ועד עכשיו יש לי כאבים חזקים ברחם, מעין התכווצות בבטן התחתונה וזה לא חולף. האם זה משהו טבעי אחרי הלידה? זה הולך להיות ככה כל פעם אחרי שנקיים יחסים? (אגב, האקט לא היה אגרסיבי מדי ואינני נוטלת אמצעים למניעה ולא התקן)

שלום יתכן התכוצויות הרחם לאחר יחסים אם זה נמשך עוד יום יומיים כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים