האם מדובר בהיריון כימי?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2017 | 13:52 | מאת: אבי

היי, יש לי שאלה. אני ובעלי קיימנו יחסי מין סביב מועד הביוץ (מחזור סדיר כל 28 יום), כשבוע לפני שהיה צריך להתחיל מחזור הופיעו כתמים ורודים בהירים רק בניגוב. ביום ה30 שזה אומר יומיים "איחור" הופיע מחזור כרגיל למרות שהיו הכתמות שבוע לפני.. היום עשיתי בדיקת דם להיריון ויצא שלילי. האם מדובר בהיריון כימי? כי ממה שהבנתי ההכתמות הן דימום השתרשות. מודה לך מאוד!

שלום הריון כימי מוגדר כבדיקת הריון חיובית שאחכ יורדת והופכת שלילית כלומר במקרה שלך אי אפשר לומר שהיה הריון כימי לא ניתן לדעת מה הסיבה לדמום אני מציע להמתין לחודש הבא

מנהל פורום רפואת נשים