תחושת אי נעימות אחרי קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/10/2017 | 00:14 | מאת: אורי

הי אני בת 16.5 ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמעט חודש ובפעמים הראשונות ירד לי דם ואני יודעת שזה טבעי כי זה היה הפעמים הראשונות שלי אבל היום שכבנו ולפני כמה שעות בערך התחיל לי שריפה כמו של דלקת והייתה לי דלקת בדרכי השתן לפני שבוע וטופלתי באנטיביוטיקה ויש לי טיפונת דם אבל לא דם שהוא ממש אדום,דם שקוף כזה ולא בדקתי טת עצמי אחרי הפעם הראשונה כי ההורים שלי לא ידועים שיש לי חבר ואני לא יודעת מה לעשות יכול להיות שחזרה לי הדלקת או שיש לי סיבה לדאגה?

שלום אין סיבה לדאגה אבל חשוב לפנות לרופא נשים לבדיקה אין חובה ליידע את ההורים

מנהל פורום רפואת נשים