נסיון להיריון אחרי הוצאת פוליפ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2017 | 12:45 | מאת: Maya

שלום רב, לפי בדיקת הביוץ שעשיתי הביוץ היום או מחר ואני מנסה להביא בן ושמעתי שככל שהזרעונים נמצאים קרובים לביצית והביצית מחכה להם הסיכוי שיהיה בן גבוה יותר האם זה נכון? ומתי באמת מומלץ לנסות ביומיים האלה או לפני? עשיתי לפני כחודשיים היסטרוסקופיה אבחנתית והוציאו לי פוליפ בגודל 3מ"מ . עדיין נשאר חלק ממש זעיר והרופא שלי אמר שמומלץ להכנס להיריון כי זה יעזור לתופעת הפוליפים להעלם וההורמונים יתאזנו. מעניין לשמוע עוד דעה בנושא.

שלום אין שיטה מדעית לקביעת מין הילוד פרט לטפול בהפריית מבחנה אין קשר בין הריון להעלמות שארית הפוליפ

מנהל פורום רפואת נשים