פספוס גלולות בשבוע הראשון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/10/2017 | 23:04 | מאת: אילת

שלום, אני לוקחת תקופה ארוכה גלולות ״יאז״. מאז ומתמיד, כדרך הרגל, עשיתי הפסקה של שבעה ימים בין החפיסות (מבלי לקחת בכלל את הגלולות הלבנות). אתמול שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה, ולקחתי אותה היום בבוקר בהפרש של בערך 12 שעות. כשהסתכלתי בעלון הבנתי שכל הזמן עשיתי טעות ובעצם ההפסקה הנדרשת בין החפיסות היא ארבעה ימים בלבד, ככה שפספסתי שלושה ימים וחצי. האם יש סיכון להריון? תודה רבה

שלום אכן לא היתה הגנה מלאה בדרך בה נאלץ את הגלולות החודש יש סכון להריון כי לקחת את הגלולה הראשונה מאוחר

מנהל פורום רפואת נשים