נפיחות באיבר המין (אישה)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/10/2017 | 22:16 | מאת: הילה

שלום הייתי בחו״ל וקיימתי יחסים לאחר תקופה יחסית ארוכה. השתמשנו בקונדום. מספר ימים אחר כך התחלתי להרגיש אי נעימות ולאחר עוד כמה ימים שמתי לב לנפיחות בשפתיים הפנימיות, להפרשות ולגרד. רק עכשיו חזרתי מחול ומאז ששמתי לב לתסמינים עבר יותר משבוע. אם בהתחלה היה גירוד עכשיו יש כאבים במגע. לא כואב במתן שתן. למרות שניסיתי להסביר שהעניין דחוף וכי חזרתי מחול, יהיה לי תור לרופא נשים רק בעוד כשבוע. אני ממש חוששת ותוהה מה כדאי לי לעשות. היום התחיל לכאוב לי הגרון ואני חוששת שזה קשור ושאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה. תודה רבה על העזרה!

שלום כדאי להמתין לבדיקה על מנת להגיע לאבחנה מדויקת

09/10/2017 | 22:35 | מאת: הילה

ואם הבחנתי בפצעים לבנים על השפתיים הפנימיות? כניראה שהם הסיבה לכאבים כרגע-כאבים במגע. האם זה משנה משהו? בכל אופן המון תודה על המענה המהיר! מקסים שרופאים מוכנים לתרום בצורה הזאת! בברכת חג שמח!

מנהל פורום רפואת נשים