מחזור לא סדיר ולא ברור מה קורה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2017 | 20:05 | מאת: רינת

שלום... המחזור שלי לא סדיר. בחודשיים הקודמים קיבלתי 21 יום מהוסת האחרונה. החודש קיבלתי אחרי 32 יום. המחזור ערך כ-יומיים עם יותר דימום חום מאשר אדום ונגמר. ואדגיש שלפני שהגיע המחזור היו לי כאבים ותופעות של מחזור בערך שבוע וחצי עד שהגיע. היום קיימתי יחסי מין ולאחריהם ירד לי דם ורדרד בכמות לא גדולה והתחילו לי כאבים בטן תחתונה כאילו ברחם. אני מנסה להרות חצי שנה. באולטרסאונג וגינלי האחרון יצא: בשחלה הימינית מבנה ציסטי הטרוני בגדול 12×18 מ"מ. ובטפולה שמאלית בצמוד לשחלה ממצא ציסטי צלול ממדים 10*7 מ"מ. האם זה קשור לכאבים ולדימום אחרי יחסי מין? ומזה המחזור המוזר הזה

שלום כדאי לפנות לברור עקב הדמום לאחר יחסים יש לבצע בדיקת פפ ובדיקת קולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים