האם יש סיכון בלקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/09/2017 | 00:41 | מאת: Michal

שלום רב, אני בת 17, שבוע שעבר (יום א׳) התחלתי לקחת גלולות Yaz plus לצורך סידור המחזור שעד כה היה סיוט. הייתי מקבלת כל 38-40 יום, ונמשך במשך עשרה ימים. גושים מגעילים, כאבים בלתי פוסקים, וזרם שאי אפשר להסביר. רופאת הנשים שלי אמרה שגלולות הינן הפיתרון. אני עוד לא יודעת אם היא צודקת נצטרך לחכות למחזור הבא, אבל רציתי לדעת בדחיפות- האם לגלולות יש השפעה על העתיד? אני מאוד מפחדת שכשאהיה גדולה יותר וארצה להיכנס להריון פתאום משהו ישתבש בגלל הגלולות. ראיתי המון סיפורים של בנות באינטרנט שגרמו לי לפחד. בנוסף, בימים האחרונים התחלתי לשנוא הכל! אפילו את הבשמים הנעימים שלי! האם זו תופעת לוואי של הגלולות? תודה מראש!

שלום הגלולות לא פוגעות בפיריון בעתיד יש תופעות לואי בעיקר בחודש הראשון לרוב נעלמות אחכ כן. הרופאה שלך צודקת גם לדעתי

מנהל פורום רפואת נשים