פרופיל הורמונלי-בדיקות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/09/2017 | 08:50 | מאת: אני

שלום, נשלחתי ע״י הרופאה לבדיקות של פרופיל הורמונלי לפני הריון. הבדיקות הן: Estradiol (E-2( Progesterone Lh Fsh Prolactin Tetosterone-total Tsh המחזור הקדים לי ביומיים (קיבלתי היום) ולכן אוכל לעשות את הבדיקות רק ביום ראשון, כלומר ביום החמישי למחזור, האם ניתן? הבנתי שיש צורך בשעות עירות, כמה זמן? האם יש צורך בצום? האם לא לקחת את הויטמינים שאני לוקחת (בי12 וחומצה פולית) תודה מראש ושנה טובה,

שנה טובה אפשר לבצע ביום החמישי יש צורך להיות ערה 3 ש אין צורך בצום אפשר לקחת את הויטמינים

מנהל פורום רפואת נשים