חתך חיץ בלידה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/09/2017 | 00:52 | מאת: מור

שלום, עבר חודש מאז שילדתי ונאלצתי לעבור חתך חיץ ולידת ואקום. הדימום הפסיק כבר מלפני שבוע לגמרי ויש לי תור לרופא בעוד כשבועיים. השאלה שלי לגבי החתך- כרגע האיזור שבין פתח הנרתיק לפי הטבעת מרגיש לי ״רדום״. וגם הוא עדיין נפוח. יש קצת קושי לעשות מס׳ 2 בצרכים. האם זה משהו שאמור לחלוף עם הזמן או מעיד על תפירה לא תקינה? האם יכול להשפיע בזמן קיום יחסי מין?

שלום לרוב חולף עם הזמן אבל כדאי לפנות לבדיקה

10/09/2017 | 09:52 | מאת: שאלה נוספת

תודה על המענה המהיר. ברשותך שאלה נוספת- אני כרגע בזמן בדיקת טהרה ושמתי לב שבבדיקה הפנימית יש כמו נפילה של האיברים הפנימיים כלפי מטה, אח״כ הסתכלתי באמצעות מראה ואכן רואים כאילו פתח הנרתיק ״סגור״ על ידי האיברים הפנימיים. עד בדיקת רופא- על מה זה יכול להעיד? מפחדת שזה צניחה

מנהל פורום רפואת נשים