דימומים לאחר סיום המחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/09/2017 | 11:37 | מאת: אנונימית

היי אני לוקחת גלולות יאז פלוס כבר 3 חודשים, קיבלתי מחזור לפני כשבועיים, מספר ימים לאחר שהוא הסתיים התחילו לי דימומים (לא בדיוק דימומים יותר כמו הפרשות חומות כאלה כמו של סוף מחזור) כל היום ככה כבר כמעט שבוע שלם! אני ממש בלחץ. אני לא בהיריון נכון? דבר שני, היו כמה ימים שלקחתי את הכדור באיחור של בערך 4 שעות זה יכול להיות קשור לזה? ומה עושים זה עובר מעצמו? תודה !

שלום מאד יתכן שזה בגלל נטילה לא סדירה כדאי לבצע בדיקת הריון ליתר בטחון

מנהל פורום רפואת נשים