איחור במחזור-מה יכול להיות ?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/08/2017 | 09:14 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 38 הפסקתי גלולות לפני 11 חודשים מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה . לאחר הפסקת הגלולות המחזור לא הגיע רק לאחר שלושה חודשים ומאז הוא לא סדיר ואין הרבה דימום . פעם אחרונה קיבלתי ב-16/7 ומאז אין מחזור מאחר כבר כמעט שבוע וחצי. עשיתי שלוש בדיקות הריון יצא שלילי וגם בדיקת דם גם שלילי . מה זה אומר שעדיין לא קיבלתי מחזור ? האם יכולה להיות בעיה ? והאם זה אומר שלא היה ביוץ ? תודה .

שלום אכן זה מעיד על ביות מאוחר או העדר ביוץ. כדאי לבצע בדיקות דם הורמונליות

24/08/2017 | 18:55 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך . לפני כחודש הייתי אצל הרופאה שלי והיא הביאה לי בדיקות דם הורמנליות ואמרה לי לבצע אותם ביום ה-3 עד ה-5 למחזור אבל עדיין לא קיבלתי . האם אפשר לבצע אותן גם שלא קיבלתי מחזור . תודה .

מנהל פורום רפואת נשים