שכחתי לקחת גלולת סרזט- אשמח למענה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/08/2017 | 09:29 | מאת: נירית

שלום, נוטלת גלולות סרזט ומניקה חלקית תינוק בן 4 חודשים ( מקבל לאחרונה תחליף חלב) ביום שישי הייתי אמורה לקחת גלולה ב8 בערב ואינני זוכרת אם לקחתי או לא. ביום שבת לקחתי כרגיל בשעה הקבועה(8 בערב) . האם עכשיו איני מוגנת? ויותר מלחיץ- ביום שישי כ-3 שעות לאחר הזמן שהייתי אמורה לקחת גלולה, קיימנו יחסים, האם הייתי מוגנת? אציין שבימים האחרונים ( לפני ששכחתי ליטול גלולה, אם שכחתי) החלו להופיע כתמים חומים כנראה בגלל הפחתת הנקות. אשמח לתשובה ולהפחתת רמת הלחץ...

שלום את לא מוגנת בשבועיים הבאים מאז שיכחת הגלולה גם לא ביחסים שקיימת

מנהל פורום רפואת נשים