גלולות כדי להקדים מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/08/2017 | 21:59 | מאת: שחר

שלום, אם לקחתי גלולת מסוג יאז במשך כמה חודשים רצוף אך במשך חודש ומשהו האחרון הפסקתי לקחת ואני אמורה לקבל מחזור ביום חמישי הקרוב 17.8, מה הסיכוי שבאמת אקבל בתאריך זה? ואם אני אתחיל לקחת גלולות ביום מסוים מבלי שקיבלתי מחזור האם זה יקדים לי את המחזור? כי אני הבנתי שאם רוצים לחזור לקחת גלולות לאחר הפסקה קצרה צריך לקחת ביום הראשון של המחזור.. תודה

שלום אני לא יכול לדעת מה הסכויים שתקבלי מחזרו בתאריך מסוים אכן צריך לקחת ביום הראשון של המחזור

מנהל פורום רפואת נשים