בעיות הורמונליות, גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/08/2017 | 03:52 | מאת: רוני

היי אני בת 20 ולקחתי רואקוטן פעמיים בכדי לטפל בפצעים שכל פעם חזרו הוחלט לתת לי להשתמש בגלולות דיאנה 35 שבאמת עוזרות לי למצב הפצעים אך מאוד משמינות אותי וברצוני להפסיק איתן.. האם יש תרופות או שיטות אחרות לאזן את ההורמונים בגוף ובכך יוכלו לשפר את מצב האקנה שלי מבלי לקחת גלולות? תודה;)

שלום אפשר לנסות גלולה אחרת עם מנון נמוך יותר של ההורמונים

14/08/2017 | 02:08 | מאת: רוני

אבל האם אין פתרונות אחרים לאיזון הורמונלי שהוא לא גלולות? אתה מאמין שאם אחליף לגלולה עם מינון פחות נמוך כמו יאז למשל יהיה לי יותר קל לרדת במשקל בגלל המינון ההורמונלי שלה שהוא יותר נמוך מהדיאנה? אני חייבת לציין שאני תמיד הייתי בחורה רזה וגם אם הייתי טיפה מעלה במשקל מהר מאוד הייתי מורידה אותו ומאז הגלולות אני ממש תקועה ולא מצליחה לרזות

מנהל פורום רפואת נשים