תשובתך בנושא הפסקת גלולות באמצע חפיסה לאחר חיבור 2 חפיסות ברצף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/07/2017 | 10:27 | מאת: שירן

שלום רב, אקדים בתודה רבה רבה בהמשך לתשובתך (מצ”ב) אליי בנוגע לכך שההגנה יורדת רק לאחר הפסקת נטילת הגלולות (יסמין פלוס)וכל זמן שאני נוטלת אין ביוץ ויש מניעת הריון, במידה ואני מפסיקה לאחר 3-4 ימים שהיו יחסים זה בסדר? זה יוצא בגלולה מס’ 10 מחפיסה שניה ברצף האם זה נחשב בטוח להפסיק בטווח זה מבחינת אורך חיי הזרע? מתכוונת לעבור לאמצעי אחר לאחר מכן... בתודה רבה מראש

שלום את מוגנת

מנהל פורום רפואת נשים