שכיחת גלולה ראשונה בחפיסה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/07/2017 | 18:23 | מאת: ליאן

היי ערב טוב, אני לוקחת גלולות רצוף קצת מעל לשנה. בהתחלה יאז וב4 חודשים האחרונים גינרה. לאחר 7 ימי המחזור ביום ה' הייתי צריכה לקחת גלולה ראשונה בחפיסה חדשה. אך האפליקציה לא התריעה לי. בד"כ אני לוקחת את הגלולות בשעות 21.00-24.00. ביום ו' שלמחרת לקחתי את הגלולה בשעה 9:20 בבוקר. קיימתי יחסי מין (עם בן זוג קבוע) ללא קונדום, יש לציין שלא גמר בפנים. מה הסיכויים שלי להיכנס להריון? לא לקחתי פוסטינור

26/07/2017 | 18:27 | מאת: ליאן

יש לציין כי ביצעתי אתמול בדיקת הריון (4 ימים אחרי) והיא יצאה שלילית

שלום סכון קטן אך קיים רק למען הסר ספק - את צריכה להתחיל חפיסה חדשה 7 ימים לאר סיום החפיסה הקודמת בלי קשר למחזור כלומר 7 ימים של הפסקה בלי קשר למועד המחזור

מנהל פורום רפואת נשים